Kuvaterveiset kilpa-aerobicin Plovdiv Cupista ja MM-kilpailuista!

26.9.2024

Kilpa-aerobiccarit ovat ehtineet kesän jälkeen kiertää maailmaa jo kahden kilpailun verran, pääset fiilistelemään kisareissutunnelmia klikkaamalla kuvia kuvagalleriasta!

Kilpa-aerobicin Plovdiv Cup -kilpailtiin elo-syyskuun vaihteessa Bulgariassa. 15-17 -vuotiaiden aerodance saavutti upeasti kilpailusta hopeaa pistein 16,950. Saman ikäluokan ryhmissä kokoonpano Julia Alimyllymaa, Milja Kautto, Viivi Komu, Inessa Romaniv, Meri Vahteristo suoritti tasaisen varmasti koko viikonlopun ja lopputuloksena finaalien 4. sija pistein 18,700 heti  MM-mitalistikolmikon (Bulgaria, Ranska, Romania) jälkeen. Plovdivin kilpailussa VaVosta oli mukana jopa 13 urheilijaa.

Junioreiden MM-kilpailut kilpailtiin Italian Pesarossa 20.-22.9. Paikan MM-maajoukkueeseen lunasti VaVosta joukkuekokoonpano Julia Alimyllymaa, Viivi Komu, Meri Vahteristo. Alkukilpailusuoritukseen mahtui kaksi isoa virhettä yhteistyöliikkeissä, jonka vuoksi pisteet jäivät tavoitellusta (17,350, sija 19./38.). Reissusta kuitenkin saatiin jälleen paljon kokemusta ja tällä kertaa kasvatettiin erityisen paljon myös urheilijan luonnetta. Koko valmennustiimi ja voimistelijat ovat kuitenkin tyytyväisiä siihen, kuinka kokoonpano sai nostettua itsensä tällä koreografialla aivan kansainvälisen tason kärkeen ja tietoisuuteen viime vuosien aikana. Tästä on hyvä jatkaa kohti vuoden vaihteessa vaihtuvaa sääntökirjaa ja uusia ohjelmia.